Migratie Windows XP naar Windows 8

Microsoft is gestopt met de ondersteuning van Windows XP (sinds 08-04-2014). U ontvangt geen maandelijkse updates meer voor Windows XP en daarmee loopt u een risico. Microsoft adviseert daarom om niet meer online te gaan met uw Windows XP computer.

Wij helpen u graag verder om te bekijken welke optie voor u het beste is, upgraden naar Windows 8.1 met de bestaande PC of  laptop. Of toch liever een nieuwe PC of Laptop.

Eerst zullen we een analyse maken, kunnen we de huidige PC of laptop voorzien van Windows 8.1. Nadat we deze analyse gemaakt hebben zullen wij een aanbieding maken. Vervolgens helpen we u met het overzetten van uw bestanden en de aanschaf van de juiste Windows 8.1 versie. Er zijn namelijk verschillende versies van Windows 8. Nadat Windows 8.1 geinstalleerd is zullen wij de bestanden weer terug plaatsen.

In sommige gevallen dient u ook een nieuwe versie van Microsoft Office aan te schaffen, ook hierbij helpen wij u met het maken van de juiste keuze. Dit geldt ook voor andere programma's.

win8.1  windows 8 versions

 

Neem gerust vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u, wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier